"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Betal med Curve i 33 land med Berg Watches

Berg Watches inngår samarbeid med fintech banken Curve

 

Berg Watches inngikk nylig et samarbeid med Curve, en britisk neobank som opererer i 33 land i Europa og er på vei til å lansere i USA.

Curve har hentet ifølge Crunchbase 182,5 MUSD fra investorer og lykkes veldig bra med folkefinansiering for å bygge både community, men også lojale investorer.

I motsetning til de fleste neobanker, så Curve seg opp mot din daglige bank, la oss ta utgangspunkt i DNB. Du kobler din konto mot Curve, mens du betaler med Curve kortet. Dette gjør at du blir trukket fra kontoen du er vant til, men transaksjonen skjer mellom Curve og butikk. Så hvorfor er dette interessant? Nei, fordi at når man reiser utenlands så får man ofte påslag i form av valutakonvertinger fra banken når man betaler, det slipper man her med Curve.

Curve gir også brukeren mulighet til å gå tilbake i tid for å gjøre et kjøp på avbetaling, dette er veldig greit når man ser man trenger litt ekstra penger til husleie eller andre uforutsette kostnader som strømregningen i disse dager.

Berg Watches var først ute i Verden med analoge klokker som man kan betale med, men det store gjennombruddet lot vente på seg. Mye av grunnen til dette var mangelen på banker som koblet seg på. Sakte men sikkert, så har flere store banker i Norge koblet seg på. Nå kan man bruke mikrokort fra Bank Norwegian og Sparebank1 gruppen, mens man kan koble til via chipen i klokkeremmen med banker som Eika Alliansen, Nordea, SEB sine MasterCard  som SAS Eurobonus, Circle K og Nordic Choice. Samarbeidet med Curve gjør nå at man kan koble seg opp med alle norske banker via Curve kortet.

«Endelig vil våre kunder med kort fra både små og store banker som ikke er våre partnere få muligheten til å betale med sine kort, men også uten ekstra kostnader på transaksjoner når man er ute å reiser. Jeg er selv på reise og ser hvor store påslag mine andre banker legger på når jeg gjør en betaling med klokken eller ett annet kort.» Paal Friele Grung, Daglig leder, Berg Watches

Berg Watches satser nå hardt på betaling sammen med Curve framover og vil på sikt introdusere flere nye produkter med betalingsmulighet.

«Vi har stått i det i 4 år med å ha troen på at bankene ville følge med teknologien, men vi var i ferd med å gi opp dette, for så å gå tilbake til å kun tilby kundene våre vanlige klokker man kunne betale med. Men nå skjer det virkelig ting, og vi gleder oss til hva som skjer framover i dette markedet.» Paal Friele Grung.