"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Berg designer 29 klokker for Argentina sine generaler

Berg designer 29 klokker for Argentina sine generaler i luftforsvaret.

Berg leverte nylig klokker til generalene i Argentina sitt luftforsvar.
Det Argentinske luftforsvarets øverste general tok i april kontakt med daglig leder i Berg, Paal Friele Grung. Generalen hadde fått med seg klokkekolleksjonen som Berg laget for Argentina sitt fotballandslag, og ønsket en egen kolleksjon for generalene sine og seg selv.

Paal Friele Grung sammen med Rudolfo

Så i april 2023 dro Paal Friele Grung til luftforsvaret sin hovedbase i Buenos Aires for å foreslå design for Rudolfo som her er avbildet sammen med Paal.

Sammen endte de opp med 2 forskjellige design, 6 unike mørkeblå klokker med sunray urskive som sett i Ulriken BI blå klokken til Berg. Disse 6 med laget for de øverst kommanderende generalene i Argentina sitt luftforsvar. Hver klokke med generalen sitt navn inngravert på baksiden.

Airforce Watches Argentina

For de resterende 23 generalene i Argentina sitt luftforsvar, så ble de enige om en sølvhvit urskive med sunray også i denne. Sunray urskiver reflektere ekstra når lyset treffer den, så den vil alltid se litt annerledes ut basert på lyset.
Argentina Airforce Watches Berg
Vi i Berg ser alltid etter nye spennende partnere å samarbeide med, og dette var virkelig en unik og eksklusiv klokke. Argentina sine generaler var veldig fornøyde med sine eksklusive klokker, og sa at man skulle ikke se bort i fra at det kom flere klokkebestillinger fra forsvaret deres.