"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Berg Watches valgt som offisiell klokkeleverandør til Premier League klubben Brentford FC

Den engelske fotballklubben Brentford FC har valgt Berg Watches som sin offisielle klokkeleverandør, den første kolleksjonen med den legendariske Bees-logoen fra 1889.

Brentford FC Premier League klokke Berg Watches
Etter å ha designet klokker for flere fotballklubber i løpet av de siste par årene, ser vi det som nok et godt stempel at en engelsk Premier League-klubb som Brentford FC har valgt Berg Watches til å lage sine offisielle fanklokker.

Berg Watches har laget klokker i 7 år siden lanseringen på Kickstarter 12. mars i 2017. Å lage fanklokker for fotballklubber rundt om i verden har vært en stor del av vår historie. Det er viktig for oss å designe rundt historien, følelsene og identiteten til en klubb for å lage en klokke som fansen ønsker å bruke til enhver anledning.

Brenford FC Premier League klokke Berg Watches

Klokken er tilgjengelig på Brentford FC sin nettbutikk gjennom denne linken for Herreklokker og denne linken for Dameklokkene.

Brentford FC-fanklokken er tilgjengelig i 40 mm for menn og 36 mm for kvinner. Klokken har en 316L urkasse i rustfritt stål og mesh-rem. Det ripefrie safirglasset sørger for at det alltid ser perfekt og pent ut på håndleddet ditt, og det sveitsiskproduserte 704 Ronda quartz urverk driver denne vakre klokken. Alle klokker kommer med 2 års garanti.