"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Berg Watches inngår samarbeid med Bodø/Glimt om å lage Glimt klokken

Bodø glimt klokke berg watches lakseskinn

Det var tilbake i april 2022 at vi tok kontakt med Bodø/Glimt, og fortalte dem at vi hadde en visjon for en Glimt klokke. En klokke som ville hylle gullalderen til fotballklubben.

Etter bare 2 minutter, så fikk vi et klart "JA" fra Bodø/Glimt. Dette var noe de ønsket å få til. En klokke som var laget for fansen, som hedret prestasjonen som Bodø/Glimt har fått til de siste årene ved å bygge den mest suksessfulle klubben i landet de siste 4 årene.

Bodø/Glimt likte ikke bare designet, men også at vi brukte lakseskinn i våre design. Berg Watches har brukt islandsk fiskeskinn til å lage reimer siden 2016, men denne gangen foreslo vi å gjøre det sammen med Norskin som er en lokal lakseskinn produsent utenfor Bodø. Gründeren av Norskin, Michal Meyer Nilssen skrev blant annet masteroppgaven sin om Berg Watches.

Å bruke et nord-norsk produkt med så sterk tilhørighet til det lokale næringslivet var godt tatt imot. Det skadet heller ikke at vi bruke lakseskinn som er rester fra den lokale oppdrettsnæringen i Bodø og Salten området.

Vi i Berg Watches ser fram til å levere både quartz og automatiske klokker til Bodø i slutten av desember. For disse klokkene har vi valgt å bruke urverk fra de sveitsiske produsentene Ronda og Sellita. 

Som med alle andre Berg klokker, så kommer disse også med safirglass som er slitesterkt og ripefritt.