"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Lanserer den offisielle VM klokken til Argentina

Berg Watches Argentina Klokke

Buenos Aires, 24. februar 2023 – BERG Watches, den ledende klokkeprodusenten i Norge, ble den nye partneren til det argentinske landslaget etter deres VM-seier.

Den argentinske fotballforeningen og BERG har blitt enige om å samarbeide om produksjonen av begrensede utgaver av klokker på global skala for å feire mesterne med dedikerte, eksklusive modeller og elegante utførelser. BERG Watches er identifisert som en unik klokkeprodusent som kombinerer førsteklasses og raffinerte klokker med minneverdige og historiske øyeblikk som relaterer seg til enhver fans følelser.

Den kommersielle lanseringen av en serie begrensede klokker vil snart være tilgjengelig på landingssidene til www.bergwatches.com og www.bergwatches.com.ar. Den argentinske fotballforeningen fortsetter sin merkevareutvidelse for fans og forbrukere over hele verden, og gjennom dette spesielle partnerskapet med BERG watches, oppnår den evnen til å sette dyrebare øyeblikk med et dagligdags kunstverk.

Denne globale avtalen som begynner i dag, er uttrykk for AFA og BERG Watches sin internasjonale rekkevidde, samt betydningen og anerkjennelsen av historiske øyeblikk som vil være tilgjengelige for fans på nydelige klokker.

Claudio Fabian Tapia, president i AFA, uttalte: "Vi er veldig glade for å ha BERG som vår partner for disse vakre klokkene, og vi fortsetter å støtte den argentinske fotballforeningen i en så viktig global fotballperiode etter VM-seieren." En virkelig milepæl er oppnådd for den internasjonale ekspansjonen av AFA og dens fortsettelse gjennom partnerskap i forskjellige kategorier innen fansens daglige bruk. Denne avtalen lar vår forening konsolidere sin ledende posisjon i verdensfotballen og skape en hyggelig opplevelse for klokkeelskere og samlere. "Vi ønsker BERG velkommen som den offisielle klokken til den Argentinske Fotballforeningen."

 

Paal Friele Grung, Daglig leder i Berg Watches, uttalte: "BERG har skapt unike klokker siden 2016, da vi introduserte våre første klokker med lærremmer laget av laks." Siden da har BERG samarbeidet med flere fotballklubber over hele verden for å skape klokker som fans kan bruke til enhver anledning og samle på. Samarbeidet med den Argentinske Fotballforeningen vil hjelpe vår merkevare å utvide til nye markeder, og Argentina er det perfekte valget for oss siden vi designer klokker rundt lagets historie. Entusiasmen for fotball i Argentina er uten sidestykke, og vi tror våre begrensede utgaver vil passe perfekt til fansen. Hos BERG tror vi også at designene vi har skapt vil nå fans av det Argentinske landslaget og dets mestere over hele verden. Å samarbeide med AFA er en spennende retning for oss. "

Leandro Petersen, kommersiell og markedsføringsdirektør i AFA, uttalte: "Dette samarbeidet med BERG Watches er et resultat av det harde arbeidet til den Argentinske Fotballforeningen med den globale ekspansjonen av AFA-merkevaren. Klokkesamlere og fans av laget kan nå kjøpe unike, begrensede utgaver som vil vare over tid, takket være innsatsen til et flott klokkemerke som BERG. Vi er glade for å fortsette å utvikle kommersielle og markedsføringsinitiativer som øker synergiene og kraften i vår merkevare, og når hvert land i verden med et innovativt forslag og en flott tilknytning gjennom følelse, lidenskap og feiring av et unikt øyeblikk i historien til vårt Argentinske fotballandslag. Med denne avtalen med BERG Watches oppnår vi et verdifullt mål om å komme inn i et nytt marked med en ledende internasjonal merkevare."

Om BERG Watches: BERG er et norsk klokkemerke som har fokusert på innovasjon innen teknologi og bærekraftig i sine klokker. Det var verdens første klokke med lærremmer laget av lakseskinn. BERG er dedikert til å utfordre det etablerte ved å samarbeide med lederne innen hver del av sin verdikjede, som inkluderer materialer, teknologi og samarbeidspartnere. Dette er grunnen til at BERG Watches har fanget oppmerksomheten til noen av de største varemerkene innenfor sport og nå jobber med design for de ledende lagene både på og utenfor banen. Hos BERG tror vi at enhver fan bør kunne ha sitt favorittlag på håndleddet mens de har et flott design bygget rundt historien til laget sitt og bruker de fineste materialene på markedet.

www.bergwatches.com

Først publisert på Spansk på AFA sine sider:

https://www.afa.com.ar/es/posts/la-asociacion-del-futbol-argentino-presenta-su-acuerdo-comercial-con-relojes-berg