"https:\/\/cdn.judge.me\/assets\/installed.js"

Betalingsfunksjon

BETALING VIA DIN BERG KLOKKE

Fra og med starten av 2019 så vil alle Berg klokker solgt på nettet og i enkelte fysiske butikker komme med betalingsreim. Det vil si at klokkereimen vil ha en NFC chip i seg hvor du kan laste over en kopi av ditt bankkort, eller du vil ha mulighet til å bestille et mikro bankkort fra en bank som du kan legge i en lomme i reimen din (denne finner du rett ved spennen på baksiden av reimen).

betaling klokke berg betalingsklokke Holmenkollen

I Berg har vi jobbet i over ett år med å få med banker som vil støtte våre løsninger innen betaling. Samtidig er vi avhengig av at kortselskapene sertifiserer selve løsningen.

 

BETALING MED INNEBYGD FIDESMO CHIP

Berg Watches FidesmoDu har nå mulighet til å koble din Berg klokke opp mot Fidesmo Pay slik at du kan betale med din klokke via Mastercard. Besøk https://fidesmo.com/pay/ for å finne ut hvordan du kobler til din reim mot Fidesmo Pay og se hvilken banker som er koblet opp mot Fidesmo på nåværende tidspunkt.

Chipen fra Fidesmo finner du øverst i den korte delen av reimen, nærmest uret.

På nåværende tidspunkt kan man koble til:

SEB cards (not Maestro)

Eurocard

SAS Eurobonus Mastercard

SJ Prio Mastercard

Circle K Mastercard

Nordic Choice Mastercard

Saab Mastercard

Opel Mastercard

Scandic Friends Mastercard

Vi sender ut informasjon kontinuerlig angående hvilken banker som kobler seg opp mot Fidesmo. Det vil løpende komme nye store Skandinaviske banker som man vil ha mulighet til å koble opp mot din klokke.

LØSNING FOR MIKROBANKKORT


I samarbeid med EVRY så har vi også laget en løsning hvor du kan bestille et mikrokort fra en bank og de vil utstede en mikro kopi av ditt bankkort som du enkelt kan legge inn i klokkereimen din via en lomme som er laget for dette (finnes på baksiden av reimen oppe ved spennen).

mikrobankkort betalingskort klokke berg reim

På denne løsningen som er spesifikt utviklet for det norske markedet, så kobles det på banker kontinuerlig. Løsningen er sertifisert av BankAxept, men venter på at VISA og Mastercard skal sertifisere den slik at man kan bruke klokken til å betale med både i Norge og i utlandet. Handelsbanken er første bank som har offentlig gått ut for støtte av denne løsningen til sine kunder. Hvor du som kunde vil kunne  bestille mikro bankkort fra deres bank og nettbank. Det er flere banker som er klare til å rulle ut denne løsningen, men som vi ikke har lov til å offentlig gå ut med pga. taushetserklæring.

betalingskort klokke mikrobankkort berg klokke reim


Det vi ser fram til å lansere i 2019 er at du kan:
- Åpne dører med klokken din.
- Enkelte treningssentre vil du kunne ha inngangskortet ditt på klokken.

- Lojalitetsprogram hvor du får bonus poeng på å handle hos enkelte butikker og kjeder med klokken eller bankkort.

- Støtte for å ha kollektivtransport billetten din på klokken.